Tomic, Dorsey i Papanikolaou conviuen amb dues escoles de Barcelona

Tomic, Dorsey i Papanikolaou conviuen amb dues escoles de Barcelona

La trobada ha estat al pavelló de Vallcarca davant d’uns cinc-cents nens

Aquest dimarts a la tarda, tres hores abans de l’entrenament de la tarda al Palau, tres integrants de la primera plantilla barcelonista, Ante Tomic, Joey Dorsey i Kostas Papanikolaou, han fet les delícies dels nens i nenes de dues escoles situades al barri de Vallcarca.

Amb la coordinació de la Fundació del Bàsquet Català, els nens i nenes de les escoles Josep Maria de Sagarra i Pare Poveda han interactuat han interactuat de valent amb els jugadors blaugrana, que han estat molt participatius en tot moment. Com en la primera visita que ja es va fer aquesta temporada, els jugadors han fet un circuit amb diverses estacions on han jugat amb els nens i nenes. Al final de l’acte, els jugadors han regalat pilotes, pòsters i han signat autògrafs.

El repte, encistellar des de la graderia

El repte que han posat les dues escoles als tres jugadors del FC Barcelona ha estat encistellar des de la graderia. El més alt de tots, Ante Tomic, és qui s’ha endut l’honor d’encistellar des de la llarga distància i ha rebut el caliu del públic infantil, que s’ha quedat bocabadat amb la cistella del pivot croat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut