FC Barcelona – BM Guadalajara: La competició no para

FC Barcelona – BM Guadalajara: La competició no para

L’handbol blaugrana afronta el sisè partit en els 19 dies del mes febrer, en un dels moments més densos de la competició

Dimecres a les 18 h el Barça d’handbol sortirà al Palau Blaugrana per enfrontar-se al BM Guadalajara a la jornada 19 de la Lliga Asobal. Aquest serà el sisè partit de l’handbol del FC Barcelona en el que portem de mes de febrer. Un fet que demostra l’alt volum de partits que afronten els homes de Xavi Pascual.

Sense Sterbik

El partit d’avui davant el BM Guadalajara serà el primer en què Arpad Sterbik no estigui a les ordres de Xavi Pascual, a causa de la lesió del menisc extern del genoll dret que deixa el porter nascut a Senta, tres mesos de baixa.

A la llista de convocats, que Pascual acabarà de definir hora i mitja abans del partit, sí que hi serà present el jove porter del segon equip, Nacho Biosca. Aquest no serà el debut del jove porter, que va jugar el seu primer partit amb els homes de Pascual el 27 d’octubre del 2012, a la pista del BM Osca.

Els blaugranes aspiren a sumar un nou triomf que mantingui la immaculada trajectòria a la Lliga Asobal, amb 18 triomfs en 18 partits, i continuar creixent dins del dens mes de febrer.

L’empremta de Garralda

El BM Guadalajara arriba al Palau Blaugrana en cinquena posició de la Lliga, una de les millors classificacions dels castellans en el seu periple per l'Asobal.

Entrenats per l’exjugador blaugrana Mateo Garralda, els castellans tenen el segell de l’exblaugrana en el joc: intensitat, esperit d’equip i lluita constant. Amb aquests valors, el BM Guadalajara va ser un dels equips que més cara ha plantat als blaugranes aquesta temporada. A la seva pista els blaugranes van suar de valent per guanyar per 28 a 35.

Entre els seus golejadors destaquen Víctor Vigo amb 67 gols i Enrique Plaza amb 64. Garralda no podrà comptar amb dos dels seus jugadors, en procés de recuperació de les seves lesions com són Ales Silva i Jorge Silva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut