Bartomeu, sobre l’Espai Barça: “Té viabilitat econòmica”

Bartomeu, sobre l’Espai Barça: “Té viabilitat econòmica”

El president ha explicat que els socis li han traslladat el seu suport per a la creació del nou Espai Barça i la preocupació per al seu finançament Ha fet una crida als aficionats culers en un moment clau: “És el moment d’acompanyar l’equip”

En la roda de premsa posterior a la reunió de la Junta Directiva que ha deparat alguns canvis en les responsabilitats d’alguns dels seus membres, el president Josep Maria Bartomeu ha parlat d’altres aspectes de l’actualitat culer, com el futur Espai Barça o les aspiracions dels equips de futbol i bàsquet.

En primer lloc, Bartomeu ha comentat que molts socis li han expressat “el seu suport per a la creació del nou Espai Barça”. Al mateix temps, ha reconegut que també ha notat “la preocupació per com es pot finançar aquest projecte estratègic”. Ha estat rotund: “Té viabilitat econòmica i és absolutament necessari”.

Segons ell, “és una proposta molt ambiciosa”. I reiterava: “És un projecte de Club, no d’una Junta Directiva. Qualsevol que fos aquí ho faria, fins i tot m’atreviria a dir que anem un pèl tard”.

Alhora, el president ha fet un recordatori de les inversions a Sant Joan Despí (30 milions) i a l’àrea de Les Corts (20 milions) en els tres anys i mig de mandat de l’actual Directiva. A més, ha especificat que el manteniment i les reparacions al Camp Nou han costat uns 7 milions durant aquest període i s’estima que caldrien 56 milions més fins al 2021.

És el moment de l’afició

D’altra banda, Bartomeu s’ha referit a l’assistència a l’Estadi i ha enviat un missatge a l’afició abans del tram decisiu: “És el moment d’acompanyar l’equip. Tenim un molt bon equip i molta ambició”. Afegia: “Som líders a la Lliga, recuperar la primera plaça és una dosi moral per a tots”.

El màxim dirigent blaugrana també ha tingut un record per a l’equip de bàsquet, finalista de la Copa del Rei. L’ha felicitat “efusivament per la brillant participació a la Copa i per la favorable progressió en el seu joc”.

Finalment, Josep Maria Bartomeu ha manifestat el seu plantejament sobre l’acció de responsabilitat que pesa sobre l’anterior Directiva: “Abans de final de temporada ho portaré a la Junta. Ens han demanat que la retirem i vull que en parlem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut