Rafinha, nombrat millor jugador de la Lliga durant el mes de febrer

Rafinha, nombrat millor jugador de la Lliga durant el mes de febrer

El jugador blaugrana, cedit al Celta, ha estat el líder de l’equip de Luis Enrique, que fa cinc partits que no cau Bojan i Deulofeu, els altres cedits, han superat les seves lesions i tornen a gaudir de minuts a l’Ajax i l’Everton, respectivament

Els tres jugadors cedits pel Barça han tornat a recuperar protagonisme. El més destacat en aquest tram inicial de 2014 ha estat Rafinha Alcàntara, que dijous a la tarda va ser elegit per l’LFP com el millor jugador del mes de febrer a la Lliga. I és que el migcampista va meravellar el cap de setmana passat amb un golàs contra el Getafe que permetia sumar un punt més per als de Luis Enrique. Ja fa cinc jornades que els de Vigo no perden, amb un Rafinha cada cop més protagonista.

També Bojan i Deulofeu, futbolistes que venien de lesions, han tornat a sentir-se importants. El jugador de l’Ajax sempre disposa de minuts i segueix líder de l’Eredivisie. A l’Europa League, en canvi, el conjunt holandès ha quedat eliminat contra el Salzburg.

D’alguns minuts menys està gaudint Gerard Deulofeu. L’extrem, que va estar recuperant-se fins fa unes setmanes a Barcelona, ha jugat els últims 20 minuts dels seus partits contra el Tottenham i el Chelsea. L’Everton és setè a la Premier League, a 11 punts de les places que donen dret a jugar la Lliga de Campions l’any vinent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut