Dones Com Jo al Teatre Romea fins a 25%

Dones Com Jo al Teatre Romea fins a 25%

Descompte del 15% per a totes les funcions zones platea i primer amfiteatre. Descompte del 25% per a totes les funcions zona segon amfiteatre. Descompte vàlid fins al 16 de març

Autor Pau Miró

Direcció Pau Miró

Amb Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca

Barcelona. Quatre dones que s’acosten als cinquanta. Una d’elles ho ha abandonat tot, s’amaga en un dels molts pisos buits que hi ha a la ciutat. Vol estar sola, allunyar-se de tot, però les seves amigues no la deixen en pau, vulgui o no vulgui, li fan costat.

Què li ha passat? Per què ho ha deixat tot? Tornarà a la seva vida d’abans? La resposta a aquestes preguntes apareix per atzar, en una capsa. Comèdia negra. T de teatre. Pau Miró.

Com s’hi pot assistir?

Els socis poden comprar entrades amb un 15% de descompte per a totes les funcions a la zona de platea i de primer amfiteatre i amb un 25% de descompte per a totes les funcions a la zona de segon amfiteatre, fins al 16 de març de 2014.

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través del següent enllaç:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::http://empresas.promentrada.com/productes/479-dones-com-jo-t-de-teatre.aspx::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

Dades d’accés

Usuari: socisfcb

Contrasenya: 2012

Les entrades comprades on-line es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut