Gabara, or a la Challenge Cup

Gabara, or a la Challenge Cup

El patinador blaugrana Aleix Gabara s’endú la medalla d’or a la Challenge Cup disputada a la Haia

Gran activitat del patinatge artístic del FC Barcelona el cap de setmana passat. Tres patinadors del FC Barcelona van disputar la Challenge Cup, amb l’or assolit per Aleix Gabara a la categoria Novice Advanced, i la resta de patinadors i patinadores del Club van participar en el Campionat d’Euskadi amb bons resultats.

Or a Holanda

Els dies 6 i 7 de març s'ha celebrat la Challenge Cup a la Haia (Holanda), on tres dels patinadors del Club han estat convocats per la Federació Espanyola per competir.

Cal destacar l'or que es va endur el patinador Aleix Gabara en la categoria Novice Advanced, que amb 14 anys va realitzar gairebé tots els triples en el seu programa lliure i va fer gaudir d'un magnífic espectacle tots aquells que van tenir la sort de presenciar-lo.

Els seus dos companys Mónica Carratalà i Ton Cónsul també van fer un molt bon paper i van quedar tots dos en la setena posició, ella en la categoria Novice Advanced i ell en la categoria Júnior ISU.

Podis al Campionat d’Euskadi

Aquest cap de setmana va tenir lloc el Campionat d'Euskadi, al qual el FC Barcelona va portar alguns dels seus patinadors nacionals.

Cal dir que, en totes les categories a què es va presentar el Club, va aconseguir que pugessin al podi un parell de patinadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut