Els entrenadors i capitans de les seccions coneixen el Nou Espai Barça

Els entrenadors i capitans de les seccions coneixen el Nou Espai Barça

Han visitat l’exposició amb el president Bartomeu i han centrat el seu interès en el Nou Palau

La campanya informativa de la Proposta Nou Espai Barça segueix el seu camí i l’exposició permanent segueix acumulant visitants. Els d’aquest migdia han estat d’excepció. Els entrenadors i capitans de les quatre seccions professionals del Club han visitat l’exposició permanent, on han centrat les seves mirades en el nou Palau Blaugrana.

També hi ha assistit Joan Creus, secretari tècnic de la secció de bàsquet, i Antonio Asensio, membre de la Comissió Esportiva de la secció d’handbol en representació d’Eduard Coll. Els directius Jordi Moix, Josep Ramon Vidal-Abarca i Pilar Guinovart i el director general Antoni Rossich, els han acompanyat a la visita fent les corresponents explicacions de la proposta. Posteriorment, també s’hi han incorporat el president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Jordi Cardoner i Casaus.

L'opinió dels capitans

Els tècnics i esportistes han felicitat el Club per l’exposició i han mostrat gran interès amb les possibilitats i prestacions que oferirà el nou Palau Blaugrana. En aquest sentit, el capità del bàsquet blaugrana Juan Carlos Navarro ha comentat que “és un gran projecte del Barça i amb el Nou Palau hi podrà venir molta més gent”.

Víctor Tomàs, capità de l’equip d’handbol, ha afegit que troba “fonamental que hi hagi un gran Palau i també una segona pista annexa. Les seccions tindrem un gran lloc de treball on entrenar, jugar i on tornar a construir la màgia d’aquest vell Palau que tant ens ha ajudat al llarg dels anys”.

El capità de l’equip de futbol sala, Jordi Torras, ha destacat que “l’espai és de més de cinc estrelles, és espectacular. La capacitat d’espectadors per al Nou Palau és molt bona i farem tots els esforços perquè el futbol sala i l’hoquei també l’omplin”. Finalment, Aitor Egurrola, en nom de l’hoquei, ha valorat el nou espai com a “idoni i molt complet, sobretot per a la gent, per a l’afició”.

[[BOTOVERMELL::Especial++REFERÈNDUM::http://www.fcbarcelona.cat/referendum::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut