La Copa del Rei d’hoquei gel a la Pista de Gel del FC Barcelona

La Copa del Rei d’hoquei gel a la Pista de Gel del FC Barcelona

Dimarts al matí ha tingut lloc la presentació de la Copa d’hoquei gel, que es disputarà el cap de setmana vinent a la Pista de Gel del FC Barcelona

El dissabte 22 i el diumenge 23 tindrà lloc la 42a edició de la Copa del Rei d’hoquei gel amb el FC Barcelona, el Puigcerdà, l'Escor Bakh i el Txurin Urdin com a equips classificats. Dimarts al matí ha tingut lloc la presentació d’aquesta Copa que la Pista de Gel del FC Barcelona acull per setena ocasió.

La presentació

La sala de premsa del Palau Blaugrana ha estat el lloc escollit per presentar aquesta nova edició de la Copa del Rei de l’hoquei gel.

A l'acte hi han assistit Maite Fandos, tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona; María Teresa Samaranch, presidenta de la FEDH; Frank González, vicepresident d’hoquei gel de la FEDH; Oscar Cruz, president de la FCEH; Oriol Marcé, subdirector de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, i Pilar Guinovart, directiva del FC Barcelona i responsable de les seccions amateurs del FC Barcelona.

Els representants de les institucions i federacions han explicat el programa per a aquest cap de setmana vinent i les diverses iniciatives que s’estan desenvolupant per promocionar l’hoquei gel.

Els partits

El dissabte 22 serà el torn per a les semifinals de competició. A les 13.45 h, i a la Pista de Gel del Barça, el FC Barcelona i el Puigcerdà es disputaran un lloc a la final.

La segona semifinal la jugaran dissabte a les 21.15 h l’Escor Bakh i el Txurin Urdin. La final tindrà lloc diumenge a les 13.45 h.

El FC Barcelona s’ha proclamat campió de Copa del Rei d’hoquei gel en quatre ocasions, els anys 1976, 1977, 1982 i 1997.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut