L'exposició itinerant ja ha fet mig trajecte del seu recorregut per Catalunya

L'exposició itinerant ja ha fet mig trajecte del seu recorregut per Catalunya

Fins ara ha visitat 13 poblacions, amb més de 2.500 visitants, i ha recorregut 700 quilòmetres

L’exposició itinerant de la Proposta del Nou Espai Barça que recorre Catalunya per 26 poblacions diferents ja ha cobert la meitat del seu trajecte. En total, ja ha fet 702 quilòmetres dels 1.370 programats, i ha comptat amb la presència de més de 2.500 visitants, que han volgut conèixer de més a prop la Proposta del Nou Espai Barça, que se sotmetrà a referèndum entre els socis i sòcies del Club el 5 d’abril. A més, molts també han volgut estar presents a les ponències que dotze directius ja han anat fent a les poblacions on es realitza la mostra per explicar la Proposta, i han participat activament en les ponències amb preguntes, suggeriments i opinions.

Fins ara, l’exposició itinerant ha visitat les poblacions següents: Badalona, Mataró, Lloret de Mar, Girona, Figueres, Olot, Manresa, Berga, Puigcerdà, la Seu d’Urgell, Lleida i Tàrrega. Avui ha fet via per terres de Tarragona començant per la ciutat de Reus. A la mostra els visitants reben un quadríptic informatiu de la Proposta i posteriorment se’ls convida a conèixer-ne més detalls a través dels diferents plafons i vídeos informatius que s’hi instal·len per a l’ocasió. També hi ha una reproducció d’una maqueta a petita escala del Nou Espai Barça.

L’exposició itinerant arreu de Catalunya i les ponències dels directius formen part de la campanya informativa que el Club ha organitzat des del 5 de març, dia en què va arrencar la campanya, i fins al 3 d’abril, dia previ a la jornada de reflexió. Recordem que l’exposició permanent i les sessions informatives a les instal·lacions del Club, entre moltes altres accions, també formen part d’aquesta campanya per informar els socis sobre la Proposta del Nou Espai Barça.

[[BOTOVERMELL::Especial++Referèndum::http://www.fcbarcelona.cat/referendum::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut