FC Barcelona B – Ourense: L’experiència els supera (55-61)

FC Barcelona B – Ourense: L’experiència els supera (55-61)

Els catalans confirmen el seu descens esportiu a l’Adecco Plata després de caure contra els gallecs a la Ciutat Esportiva Hakanson, amb 14 punts i 5 rebots, el jugador del filial més destacat en una nit difícil per als joves jugadors del Barça B

El filial blaugrana cau a la Ciutat Esportiva contra l’Ourense i certifica el seu descens esportiu a l’Adecco Plata. Els blaugranes, que han fet un tercer quart excepcional, s’han quedat sense forces en l’últim període, en què l’experiència visitant ha decantat la balança per situar el 55-61 final en el marcador.

Els costa anotar

Els primers minuts del Barça B han estat poc profitosos. Els blaugranes no han anotat fins al minut 5 de partit, fet que ha permès a l’Ourense marxar amb un parcial de 0-9. Aleshores, i sortint des de la banqueta, Marc Garcia ha fet dos triples de forma consecutiva i ha calmat els ànims del filial (6-11). Tot i així, la dinàmica ha estat favorable als gallecs, que al final del primer quart manaven per set punts, 8-15.

Al segon període els d’Aleix Duran han millorat, han tingut més clara la seva idea de joc, i han jugat de tu a tu contra l’Ourense, que tenia en l’exACB Morentín el seu millor home (13-19 min 15). De nou amb Garcia a la pista, el Barça B ha igualat el partit amb dues cistelles consecutives d’Mbaye, que ha deixat el 17-21 a poc més de dos minuts per marxar als vestidors. Un temps mort de Gonzalo García de Vitoria ha fet reaccionar els seus i al descans la distància ha acabat sent superior a la del primer quart amb un pobre 17-26 després de vint minuts.

Millor imatge

Un cop assumit que s’havia de millorar per força, els catalans han igualat el matx en cinc minuts. Mbaye i Marc Garcia han liderat els blaugranes, que amb voluntat i fe s’han situat a dos punts, 31-33, al minut 26. Amb la moral més alta, Hakanson, amb un gran triple, ha seguit la bona ratxa blaugrana, que ha capgirat el marcador amb diversos contraatacs de Moix i Sulejmanovic. Amb 44-42 s’ha entrat als últims deu minuts de partit. Els de Duran, en deu minuts, han fet més del doble de punts que en els vint primers minuts.

Quan calia ser sòlid per mantenir la renda i intentar eixamplar-la, l’Ourense ha tret l’experiència per donar un gran cop al partit amb un parcial d’1-13 que ha fet molt de mal al filial, que s’ha vist deu punts per sota al minut 35 (45-55). Al tram final Hakanson ha tirat de repertori amb cinc punts consecutius, però cada bona acció era resposta pels visitants.

Als dos últims minuts el domini del rebot ofensiu dels visitants ha acabat decantant la balança fins al 55-61 final, que deixa el Barça B sense opcions de salvació esportiva a l’Adecco Or. L’Ourense, en canvi, certifica la permanència a la categoria de plata una temporada més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut