Triomf del vòlei femení per finalitzar terceres a la fase regular (3-2)

Triomf del vòlei femení per finalitzar terceres a la fase regular (3-2)

Últim partit de la fase regular del CVB Barça, que finalitza tercer de la Lliga i espera els play-off

I és que les joves blaugrana van assolir la tercera plaça de la Lliga i van millorar, per tant, la quarta del darrer curs. Van confirmar així el bon nivell de l’equip demostrat l’any anterior i van entrar amb contundència als play-off pel títol.

Lesió de Nerea Sánchez

El set que havia començat amb cert domini de les visitants, que van aprofitar els nervis de les locals traduïts en massa errors no forçats. Però a partir de l’empat a 16 el domini va canviar de bàndol fins al 23-20 que semblava tancar el set. Però aquí va ser quan es va produir la lesió de la fins aleshores millor atacant blaugrana, Nerea Sánchez, i la desestabilització va ser ben evident. Amb tot, l’equip podia tancar el set per 25-23.

Però els nervis havien fet niu en les locals i d’això se’n va aprofitar l’actual campió de Lliga per dominar la segona mànega i endur-se-la amb un clar 19-25.

Vòlei de nivell

Més nervis a l’inici del tercer set, però les joves jugadores blaugrana van començar a deixar els errors a banda i van començar a jugar com saben. Conduïdes des de la distribució per Mireia Carmona, partint d’una defensa sempre a fons liderada per la lliure Laura Carmona i atacant per les puntes amb una responsabilitzada Maria Segura i una jove Sara Esteban.

Gran domini a la xarxa de les centrals Anna Espadalé i Camila Maldonado. I si no, sempre es pot comptar amb l’ajuda des de la banqueta d’Anna Newsome, Iris López, Andrea Iriondo i Aina Valls. De seguida es va veure de quin costat cauria el set. El 25-17 final demostra la diferència de joc que hi va haver.

Superant l’actual campió

Però l’Haro es jugava en aquest partit les darreres i minses opcions d’entrar al play-off i lluitar per revalidar el títol. I, aprofitant la relaxació local, va començar a marcar distància, sobretot amb els punts (19 punts finals) d’una inspirada Aitana Ballingha. Pagava amb la mateixa moneda, 17-25, i obria les portes a un nou i incert 'tie-break', el sisè que s’ha viscut aquesta temporada a l’Hospitalet Nord.

Però les de Marta Gens no volien acomiadar la temporada regular amb derrota i van començar a dominar el marcador, i ja al canvi de camp doblaven a l'electrònic les de La Rioja, 8-4. Mantenint la diferència, s’arribava al final amb Aina Valls al servei, sempre una garantia, que tancava el set, el partit i la històrica temporada regular de les del CVB-Barça.

Ara toca preparar el play-off de semifinals amb ganes de seguir fent història davant el GH Leadernet de Pamplona amb dos partits a l’universitari navarrès, on segur que les blaugranes continuaran donant el millor de cadascuna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut