Avantatges del Carnet del Penyista

Avantatges del Carnet del Penyista

Des d’aquesta setmana els penyistes ja poden gaudir d’una sèrie de promocions exclusives

Una de les reivindicacions històriques del Moviment de Penyes havia estat que els socis de les penyes disposessin d’un carnet expedit directament pel FC Barcelona. D’aquesta manera, el penyista se sentia vinculat directament al Club.

I d’aquesta manera es va aprovar en el Congrés Mundial de Penyes: els penyistes disposarien d’un carnet que els identificaria com a tals. Abans, però, calia tenir tots els penyistes identificats, procés que va començar a finals de 2012, amb l’inici del cens del penyista. Va ser a finals del 2013 que el procés va començar a tenir els seus fruits, ja que va ser quan les penyes van començar a rebre els carnets dels seus penyistes.

Molt més que un document acreditatiu

El Carnet del Penyista, a més de tenir una identificació oficial com a penyista del FC Barcelona, està dotat d’avantatges per part del Club. Amb aquest carnet, el penyista gaudirà de descomptes al FCBMuseu, i també podrà recollir entrades de la penya sense necessitat de presentar la credencial de la penya.

A més, es disposarà d’invitacions per a la majoria de partits al Miniestadi, tant si són del Barça B, el Juvenil A i el Femení, així com també al Palau Blaugrana per a partits de futbol sala, handbol i hoquei. I per si no fos poc, també garanteix l’accés als partits del formatiu i seccions a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en cap de setmana.

Per a més informació, us podeu descarregar el document informatiu fent clic en l’enllaç següent.

[[BOTOVERMELL::Avantatges del Carnet de Penyista 2016++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/220/214/original/Avantatges_cat.v1457510823.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut