15è Aniversari de la Penya Barcelonista Cuellarana Nicolau Casaus

15è Aniversari de la Penya Barcelonista Cuellarana Nicolau Casaus

El vicepresident Jordi Cardoner va encapçalar la comitiva blaugrana en l’acte de celebració a Segòvia

Aquest divendres es va celebrar el 15è aniversari de la Penya Barcelonista Cuellarana  Nicolau Casaus (Cuéllar, Segòvia), una penya que, com molt bé reflecteix el seu nom, rendeix homenatge a l’exvicepresident del FC Barcelona.

L’acte es va inaugurar amb una reunió col·loqui de la Federació de Penyes de Castella i Lleó. Un total de 30 penyes van tractar els temes d’actualitat que giren al voltant dels interessos de la Federació.

Cardoner, present en l’acte

L’arribada del vicepresident Jordi Cardoner va suposar l’inici de l’àpat entre tots els comensals. Posteriorment, els organitzadors van emetre un vídeo en record de Nicolau Casaus amb el discurs afegit del president de la penya, Enrique Magdaleno, que va explicar la relació entre la seva institució i l’exvicepresident.

Es va obsequiar tots els assistents amb una fotografia de Casaus i es va aprofitar per retre homenatge a la penya organitzadora de l’acte amb l’entrega d’una placa commemorativa. El torn de parlaments va ser el punt final de l’acte, que Cardoner va concloure amb un emotiu discurs d’agraïment pel reconeixement a Nicolau Casaus, el seu avi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut