Entrades per a la Final de Copa: sol•licituds a partir del 13 de març

Entrades per a la Final de Copa: sol•licituds a partir del 13 de març

El partit es jugarà a Mestalla el 16 d’abril a les 21.30 h

El dijous 13 de març a les 10 h es posarà en marxa, a través de la secció de penyes del lloc web oficial del Club, el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Copa del Rei a Mestalla del 16 d’abril que disputaran el FC Barcelona i el Reial Madrid.

Tal com estableix la Normativa de Penyes del FC Barcelona, aquest procés és exclusiu per a les penyes oficials amb una antiguitat mínima de tres anys des del moment de la seva aprovació, i estarà obert fins al dia 17 de març a les 19 h.

Procés de sol·licituds

Durant el període indicat, les penyes hauran de fer la sol·licitud mitjançant un formulari en línia. Cada penya podrà fer una única petició de fins a 4 entrades, tot i que no es tracta d’una assignació directa, sinó d’una petició a títol orientatiu.

Caldrà indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària. Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

El 85% de les localitats, per a socis i penyes

Cada club finalista disposarà de 19.350 entrades, mentre que la resta estaran en mans de la Federació Espanyola de Futbol. El Club posa a disposició dels socis i penyistes el 85% de les entrades disponibles per a aquesta final (16.448 entrades), que es repartiran entre els socis (13.158 entrades) i les penyes (3.289 entrades). El 15% restant (2.903 entrades) seran per a compromisos esportius i institucionals del Club.

[[BOTOVERMELL::Formulari++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formfinalcopa2014penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut