Bartomeu, a la reunió de l’ECA

Bartomeu, a la reunió de l’ECA

L’Associació Europea de Clubs (ECA) celebra a Barcelona la seva Assemblea General amb la presència, per primer cop, de Josep Maria Bartomeu com a president del Barça

L’ECA va organitzar aquest dilluns un sopar de gala al Liceu. Bartomeu hi va assistir, al costat, entre d’altres, de Karl Heinz Rummenigge, Ferran Soriano o Emilio Butrageño. Aquest dimarts se celebra a l’Hotel W de Barcelona la 12a Assemblea General, el tema més important de la qual serà el del sistema actual de transferències entre clubs, que ha estat modificat per la FIFA.

Josep Maria Bartomeu debuta com a president del Barça en una reunió de l’Associació Europea de Clubs. Ja hi havia assistit com a president esportiu. En aquesta ocasió l’acompanya Jordi Mestre, l’actual vicepresident esportiu blaugrana. També hi assistiran com a convidats el secretari general de la UEFA, Gianni Infantino, i el director de competicions, Giorgio Marchetti.

Una bona part dels assistents a aquesta assemblea van visitar la Masia aquest dilluns. Precisament, un altre dels temes a tractar és el de la viabilitat de la Youth Champions League, patrocinada per la UEFA i que substitueix la que es coneixia com a The NextGen Series.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut