El Barça-City, la segona millor entrada de la temporada 2013/14

El Barça-City, la segona millor entrada de la temporada 2013/14

Un total de 85.957 espectadors han acudit al Camp Nou per veure la classificació del Barça per a quarts de final

En el moment àlgid de la temporada, l’afició està al costat de l’equip. Un total de 85.957 persones han acudit al Camp Nou per presenciar la victòria del FC Barcelona contra el Manchester City (2-1).

La xifra d'espectadors d’avui és la més alta del Barça a la Lliga de Campions d’aquesta temporada, per sobre dels partits contra l’AC Milan (80.517) i de l’Ajax (79.412). Només el partit de Lliga contra el Reial Madrid, que va congregar 98.761 persones, supera les dades d’aquest dimecres a l’Estadi. El públic, per quantitat i actitud, s’ha comportat de manera meravellosa. Hem sentit l’alè de la gentAl final del partit, el tècnic Tata Martino ha agraït el suport de l’afició: “El públic, per quantitat i actitud, s’ha comportat de manera meravellosa. Hem sentit l’alè de la gent.”

L’escalfor del públic s’ha vist reforçada amb les banderoles del Barça que s’han repartit per totes les zones del Camp Nou. Abans de la sortida dels equips i en la celebració dels gols les banderes han omplert les grades de color blaugrana, excepte en l’espai destinat a l’afició del Manchester City. Cal recordar que fins a 4.900 aficionats de l’equip anglès s’han desplaçat a Barcelona per fer costat al seu equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut