Acord amb el Dinamo de Zagreb per al fitxatge d’Alen Halilovic

Acord amb el Dinamo de Zagreb per al fitxatge d’Alen Halilovic

El jove croat (17 anys) ha signat amb el FC Barcelona per a les pròximes 5 temporades i començarà al filial Internacional absolut, és un jugador esquerrà i la seva posició natural al camp és la de migcampista ofensiu

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el Dinamo de Zagreb i Alen Halilovic per al traspàs del jugador al Club per una quantitat inicial de 2.2 milions d’euros, que s’anirà incrementant a mesura que el jugador assoleixi els objectius de consolidar-se al primer equip. El jugador iniciarà la seva trajectòria al Barça B. Halilovic ha signat un contracte per cinc temporades.

Nascut el 18 de juny de 1996 a Dubrovnik (Croàcia) Alen Halilovic és un jugador esquerrà i la seva posició natural al camp és la de migcampista ofensiu. Format a les categories inferiors del Dinamo de Zagreb, la temporada 2012/13 va fer el salt al primer equip als 16 anys, disputant 18 partits de lliga i marcant dos gols. També en aquella temporada es va estrenar breument a la Lliga de Campions, el 24 d’octubre de 2012, en un partit de la fase de grups a casa contra el PSG (0-2).

El 10 de juny de 2013 va debutar amb la selecció absoluta croata en un amistós contra Portugal, essent el jugador més jove en fer-ho. També ha estat convocat en tres partits de classificació per al Mundial 2014, encara que no va arribar a jugar cap minut.

Aquesta temporada ha estat la de la seva consolidació i ja ha jugat 19 partits a la primera divisió de Croàcia, 8 com a titular, amb un total de 3 gols. El Dinamo de Zagreb és líder destacat de la competició local, amb 11 punts d’avantatge sobre el segon classificat. També ha disputat partits de la fase classificatòria de la Lliga de Campions i de la fase de grups de l’Europa League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut