Jornada rodona per al bàsquet formatiu

Jornada rodona per al bàsquet formatiu

Tots els equips de la base guanyen els seus partits i el Cadet A i el Júnior superen els 100 punts

Gran jornada per al bàsquet formatiu. Tots els equips, des de l’Infantil B fins al Júnior, van guanyar els seus compromisos i, un d'aquests, ja es va proclamar campió de Lliga. I és que el Cadet B de Xavi Pardina va vèncer per 76-81 a la pista del Sant Josep de Badalona i va aconseguir la 12a victòria de la segona fase, fet que li ha permès proclamar-se campió del grup 4 de Cadet Preferent. Els de Xavi Pardina són un dels equips que més ha crescut durant la temporada.

Júnior

Triomf important i contundent dels de Joan Braulio. La victòria per 103-86 contra el CB L’Hospitalet permet als blaugranes seguir en la tercera posició d’un grup que lideren el Joventut de Badalona i el Catalana Occident Manresa amb dos triomfs de diferència. El balanç dels blaugranes és de 8-4 i el dels seus grans rivals, de 10-2. El Campionat de Catalunya que es disputarà el cap de setmana del 12-13 d’abril, la gran prova per als júniors.

Cadet A

Si hi ha un equip que compta tots els seus partits per victòries és el Cadet A de Marc Calderón. Els blaugranes, que van vèncer per un clar i contundent 107-48 el CB l’Hospitalet, el sisè classificat, i van sumar la 12a victòria en dos partits. El pròxim partit, que serà a la pista del Platges de Mataró, serà una bona prova per als blaugranes, que visitaran el segon classificat.

Infantil A

L’Infantil A de Rubén Muñoz va superar amb molta facilitat el Sedis Mavisa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot i que el marcador final només preveu una diferència de 50 punts (58-8), l’Infantil va acabar guanyant el matx per més de 100 punts. La diferència entre tots dos equips és evident i els blaugranes segueixen líders amb un balanç d’11-0.

Infantil B

Els nois de Xavi Mas van vèncer per 85-42 el Sese en la desena jornada de la segona fase. Els blaugranes, que comparteixen lideratge amb el Jac Sants A amb un balanç de 9-1, han de fer un llarg desplaçament el pròxim cap de setmana amb la visita al River Andorra, últim classificat del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut