Nou guardó per al projecte ‘Barça sense fum’

Nou guardó per al projecte ‘Barça sense fum’

El FC Barcelona ha rebut el premi de l’Aecc-Catalunya Contra el Càncer per la campanya que prohibeix fumar a dins de les instal·lacions del Club

El Club ha estat guardonat aquest dimecres per l’Aecc-Catalunya Contra el Càncer de Barcelona per la seva vessant social assistencial vers la lluita contra el càncer i per la posada en marxa i l’èxit obtingut amb el projecte ‘Barça sense fum’, que, des de l’1 de gener del 2012, prohibeix fumar en tot el Camp Nou.

L’encarregat de recollir aquest premi ha estat el directiu responsable dels Serveis Mèdics del FC Barcelona, Jordi Monés, que l’ha rebut de mans del president de l’Aecc-Catalunya Contra el Càncer, Juli de Miquel. “Va ser un honor impulsar aquesta iniciativa i aconseguir que el Barça es convertís en el primer club de l’Estat que prohibeix fumar al seu estadi”, ha apuntat Monés, just abans de recordar que el projecte es va fer realitat gràcies a un esforç de la Junta Directiva però “sobretot dels socis, que van recolzar la decisió i que són els que han deixat de fumar al camp”.

Altres premiats

Els altres premiats dels ‘II Guardons Aecc-Catalunya contra el Càncer’ han estat La Caixa, per la seva col·laboració continuada i compromesa amb la lluita contra el càncer i amb l’Aecc-Catalunya contra el Càncer, i l’ANEP (Agencia Nacional de Evaluación y Prospectiva), per la seva tasca en l’avaluació de projectes de recerca de forma objectiva i independent.

Recordem que el FC Barcelona ja va rebre el guardó ‘Sense fum’ per part de la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC) el 2012 per la decisió d'eradicar el tabac del Camp Nou. ‘Barça sense Fum’ va donar pas, juntament amb la campanya de la Comissió Europea ‘Ex-Smokers are Unstoppable’ (‘Els exfumadors són imparables’), al projecte ‘Quit Smoking with Barça-Deixa de fumar amb el Barça’, dues iniciatives que aposten per una vida sense tabac i més saludable.

La campanya ‘Quit Smoking with Barça-Deixa de fumar amb el Barça’ també ha rebut diferents reconeixements, com el premi de la Fundació Europea del Pulmó 2013 o el Premi Euro Effie per la seva efectivitat en màrqueting i comunicació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut