L’espai de votacions pren forma a l’esplanada de l’Auditori 1899

L’espai de votacions pren forma a l’esplanada de l’Auditori 1899

Aquest dimecres ha començat l’operativa per habilitar l’esplanada de l’Auditori 1899 al recinte on se celebraran les votacions del Referèndum de dissabte

Aquest dimecres ha començat l’operativa per habilitar l’esplanada de l’Auditori 1899 al recinte on se celebraran les votacions del Referèndum de dissabte. L’espai acollirà cinc carpes que ocuparan un total de 3.600 metres quadrats, on es distribuiran les 180 meses de votacions ordenades per l’ordre alfabètic del cognom dels socis.

Per al muntatge de les grans carpes un centenar de persones invertiran més de 2.400 hores de trebal. El transport de tot el material s’ha fet en 8 tràilers, 15 camions i 10 furgonetes. A més de les carpes, també s’han construït dures rampes adaptades per facilitar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda. El recinte de l’esplanada tindrà repartits 25 WC químics.

Entre altres curiositats, cal destacar que s’utilitzaran més de 500 metres quadrats de lones amb la imatge del Referèndum i més de 200 metres quadrats de vinils per a la senyalització interior de les carpes. Davant de cada mesa de votació hi haurà una estructura de 'truss' (estructura de mecanotub) que subjectarà uns cartells visibles amb el número de mesa i el cognom dels socis que correspon.

L’espai comptarà amb generadors de corrent de 150.000 watts i estarà il·luminat per 90 focus de 1.000 watts. També comptarà amb 10 pantalles de plasma de 70”, 2 pantalles de leds i 50 altaveus repartits en diferents punts. Per gestionar les cues als passadissos d’accés a les carpes s’utilitzaran 650 catenàries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut