Triomfs de tots els equips inferiors que van disputar la jornada de Lliga

Triomfs de tots els equips inferiors que van disputar la jornada de Lliga

El Júnior disputarà aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya a La Seu d’Urgell El Cadet A, el Cadet B i l’Infantil B guanyen els seus respectius compromisos

El Júnior que dirigeix Joan Braulio va disputar aquest diumenge l’últim partit de la segona fase del Campionat de Catalunya preferent amb una victòria molt contundent a la pista de l’Aracena Sant Josep. Els blaugranes van vèncer per 57-100 i han acabat en el tercer lloc del grup, fet que els permet disputar aquest cap de setmana, del 12 al 13 d’abril, el Campionat de Catalunya.

Cadet A

Qui no coneix la derrota ni s’hi apropa mai és el Cadet A de Marc Calderón. Els blaugranes van visitar la pista del sempre complicat Platges de Mataró, però no van patir en cap moment fins al 71-94 final. Els blaugranes, que porten un balanç de 13-0 en aquesta segona fase, són l’únic equip invicte del grup 3 del Campionat de Catalunya preferent.

Cadet B

Nova victòria del Cadet B per 65-84 a la pista del Mexsa Sama Vilanova. Els blaugranes van visitar el pavelló del Garraf i van sumar el 13è triomf en tretze partits de la segona fase. Els de Xavi Pardina han fet un segon tram de temporada espectacular i això els ha portat a ser campions de grup.

Infantil B

Completant el viatge més llarg de la segona fase, visitant el River Andorra, l’Infantil B de Xavi Mas va visitar el pavelló Joan Alay del Principat. Els blaugranes van ser superiors en tot moment, com ho demostra el 30-81 amb el qual es va tancar el marcador. El balanç de l’Infantil B és de 10-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut