Només dos jugadors han jugat tots els partits de Lliga

Només dos jugadors han jugat tots els partits de Lliga

La temporada 2013/14 ha estat plena de lesions per als jugadors del Barça Alusport Només Wilde i Saad no s’han perdut cap partit

Temporada complicada per al Barça Alusport a causa de les lesions. Marc Carmona ha tingut poques ocasions per poder entrenar-se amb la totalitat dels seus jugadors durant la temporada. I això ho demostra el fet que dels 13 jugadors del primer equip només dos han disputat els 27 partits de Lliga que s’han jugat fins ara a l’espera de disputar-se divendres el partit. Aquests són el pivot Wilde i l’ala Saad.

Lesions de llarga duració

Tots els jugadors han hagut de perdre’s partits per algun motiu o un altre però l’equip ha patit molt en aquest aspecte durant la present temporada. Ari Santos es va trencar el tendó d’Aquil·les a la Copa d’Espanya. Sergio Lozano es va trencar el lligament colateral intern del genoll dret. Igor va tenir una ruptura del recte anterior de la cama dreta. Totes aquestes lesions han estat de llarga durada, però tots els jugadors han patit diferents lesions que durant l’any no els han permès tenir una continuïtat en les alineacions per als partits de la LNFS.

Els altres supervivents

El tanca gadità Jesús Aicardo només s’ha perdut un dels partits de Lliga i Lin ho ha fet en dues ocasions, mentre que el pivot Fernandao se n’ha perdut tres. Aquest és el podi dels gladiadors culers d’aquesta temporada. Les lesions han afectat tot l’equip, però només dos han participat en tots els partits.

L’esperança dels tècnics

L’‘staff’ tècnic culer desitja arribar als partits clau de la temporada amb la totalitat dels seus components per mirar de lluitar contra els seus rivals de la millor manera possible, tot i que ja saben que serà impossible a causa de la greu lesió del brasiler Ari Santos, que estarà uns set mesos allunyat de les pistes de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut