El president Bartomeu fa una crida a viure la final amb respecte

El president Bartomeu fa una crida a viure la final amb respecte

Cordialitat i màxim respecte institucional durant el dinar previ a la final de la Copa del Rei

La cordialitat ha presidit el dinar que ha ofert la Federació Espanyola de Futbol als directius del FC Barcelona i del Real Madrid i a les autoritats de les institucions valencianes, amb motiu de la final d’aquesta nit.

La delegació blaugrana ha estat encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, que ha fet una crida a viure aquesta jornada festiva, que és la final de la Copa del Rei, amb respecte: “Espero que avui visquem un gran espectacle de futbol. Aquest és un esport i un guanyarà i un altre perdrà, però ho respectem perquè això és esport i aquí sempre trobaran el Barça, en l’esport i en la sana rivalitat”.

Paraules d'elogi

Bartomeu també ha tingut paraules d’agraïment per a tots els protagonistes que participen en aquesta final: “A la ciutat de València, per la seva hospitalitat cap a la nostra afició; a la Federació Espanyola, per la magnífica organització, i al Reial Madrid, per la rivalitat que ens ha fet grans als dos”.

Abans del dinar, el president del FC Barcelona i el del Reial Madrid, Florentino Pérez, han posat per a les càmeres amb una cordial encaixada de mans davant el trofeu que avui aixecarà el capità d’un dels dos equips.

Al final de l’acte hi ha hagut un intercanvi protocol·lari d’obsequis commemoratius entre els clubs finalistes, la ciutat de València, representada per la seva alcaldessa, Rita Barberá, i la Federació Espanyola de Futbol, amb Ángel María Villar al capdavant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut