Gran inici dels júniors blaugrana a Mannheim

Gran inici dels júniors blaugrana a Mannheim

Marc Garcia, Adnan Omeragic i David Martínez (Espanya) Stefan Peno (Sèrbia), Ludde Hakanson (Suècia) i Nedim Dedovic (Bòsnia) estan disputant el prestigiós torneig Albert Schweitzer sub-18

Els júniors del Barça estan demostrant en el Torneig sub-18 de Mannheim que sempre són protagonistes. La primera gran mostra del seu potencial ha estat en el primer partit del Torneig Albert Schweitzer de Mannheim, en què l’Espanya de Marc Garcia, Adnan Omeragic i David Martínez ha superat amb claredat la Bòsnia de Nedim Dedovic (85-55), i Ludde Hakanson, amb Suècia, ha caigut contra la Sèrbia d'Stefan Peno (72-92).

El gran protagonista de la tarda ha estat Marc Garcia. L’escorta del Barça B ha anotat 28 punts (26 dels quals al primer temps) i ha estat el líder de la selecció espanyola per superar Bòsnia (85-55), que ha tingut en el també blaugrana Nedim Dedovic el seu millor home (12 punts). Els altres blaugranes que juguen amb Espanya han tingut menys protagonisme: Omeragic (dos rebots en 9 minuts) i Martínez (no ha jugat).

Un altre dels blaugranes que s’han exhibit ha estat Ludde Hakanson. El base titular del Barça B ha anotat 26 punts i ha estat el referent de la selecció sueca, que ha caigut amb claredat contra la Sèrbia d’Stefan Peno, que ha fet un partit molt complet (72-92). El base ha anotat 12 punts, ha agafat 6 rebots i ha repartit 4 assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut