Xavi Pascual: “Espero sis gols del Palau Blaugrana”

Xavi Pascual: “Espero sis gols del Palau Blaugrana”

“El Barça triplica el seu rendiment quan el Palau peta, i demà petarà”, afirma el tècnic blaugrana

Pascual ha fet la tradicional compareixença davant els mitjans el dia abans de jugar el partit de tornada de quarts de final. La funció que complirà el Palau Blaugrana, les claus per assolir la remuntada i la capacitat d’autocrítica han estat els centres d’atenció de la roda de premsa de Pascual

Un Palau Blaugrana més gran

“Demà espero sis gols del Palau i sis més de nostres. El Palau Blaugrana ha de quedar petit en comparació de l’any passat amb l’Atlètic. Juguem contra un equip més potent, que ens ha fet més gols i necessitem més”, explicava Pascual.

“Demà hi haurà un moment que no hi ha tàctiques. Necessitem que el Palau ens ajudi. El Barça triplica el seu rendiment quan el Palau peta, i demà petarà. Hem de deixar-hi la vida”, afirmava l’entrenador blaugrana.

 “Hem de donar més del que vam donar l’any passat contra l’Atlètic. Si donem igual no passem. Hem de donar per sobre del 120 per cent. Ha d’estar tothom bé i no caure en precipitacions”, deia el tècnic blaugrana buscant un plus de motivació per a tothom.

Pasqui ha recordat: “Juguem contra un equip que pot guanyar la Bundeslisga. Que està jugant molt bé i que és l’equip més en forma que hi ha a Europa. També poden guanyar a Barcelona, però nosaltres som el Barça i vénen al Palau. 60 minuts al Palau són molt llargs”.

Aprendre i aixecar l’eliminatòria

Parlant de com es troba l’equip, Xavi Pascual ha dit: “Estem preparats, som conscients del que vam fer diumenge passat i som conscients del que hem de fer demà. L’equip sap que l’equip no va estar bé, amb moltes coses que durant la temporada sí que havíem fet bé, i sabem en què vam errar. Demà cal posar-ho tot i més per arreglar-ho”.

“No vam ser nosaltres. No vam estar bé en cap fase del joc. Irreconeixibles en tot. En esport pot passar. Van treure un resultat complicat que ens permet que el Palau ens ajudi demà”, deia l’entrenador del Barça d’handbol per explicar el resultat de l’anada.

“Ara toca posar remei al resultat de dissabte. El nostre focus està a aixecar els set gols de demà”.

Preguntat sobre si la competició domèstica ha passat factura a l’equip, Pascual ha negat qualsevol excusa: “La competició de Lliga és la que és i nosaltres som el que som. No tenim cap queixa ni hem de buscar cap excusa. Nosaltres som els responsables del partit que vam fer a Mannheim. No en té cap culpa cap equip. Els que no vam estar bé som nosaltres”.

Quant a la possibilitat de no estar a Colònia, Xavi Pascual deia: “Per nosaltres no estar a la F4 és un fracàs. Entès com un fracàs esportiu. Moltes vegades de la paraula ‘fracàs’ no en coneixem el significat. Una cosa és implicació, una cosa és compromís… L’equip pot no tenir un resultat esportiu però mai es pot dir a aquest equip que no està compromès, i el fracàs només succeeix quan no estàs compromès”.

“Una altra cosa és que les coses no surtin. No em sento fracassat, ja que l’equip hi ha deixat la vida per fer-ho”, ha conclòs Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut