Matí de recuperació per al Barça Alusport

Matí de recuperació per al Barça Alusport

Els blaugranes passen el matí pel 'taller de reparació' La majoria dels jugadors culers han passat per les mans dels físios i recuperadors És bàsic per a l’òptima recuperació de cops i petites lesions

Matí de descans per als jugadors del Barça Alusport després de vèncer a la pròrroga l’equip amfitrió de l’Araz Naxçivan a les semifinals de la UEFA Futsal Cup. O gairebé de descans. Després d’haver anat a dormir tard per la disputa del partit i el sopar, a molts dels jugadors blaugrana els va costar una mica dormir després de tantes emocions i encara amb l’adrenalina al màxim.

El taller de reparació

Però després d’haver descansat i haver esmorzat, la majoria dels jugadors han passat pel 'taller de reparació', que és el nom que rep la sala habilitada per als fisioterapeutes de l’equip i el metge, on van passant per ajudar a recuperar-se de les molèsties físiques d’un partit molt físic i de l’esforç acumulat durant la temporada.

El doctor Florit, el fisioterapeuta Chechu Pérez i el recuperador Marcel Moreno han tingut un matí atrafegat de feina. Un per un, els jugadors culers han passat per les seves mans per mirar de mitigar el dolor, preveure possibles lesions, fer-se un massatge a les cames o, senzillament, fer-se una revisió de l’estat físic.

A més, un cop ha acabat el seu tractament molts d’ells s’han quedat per fer petar la xerrada i comentar el partit d’ahir, ja que aquesta sala a més de ser el 'taller de reparació' és el punt de trobada comú de l’equip fora de les sales de reunió o el menjador.

La final de la UEFA Futsal Cup ja s’ha començat a jugar al Barça Alusport. La recuperació dels jugadors és bàsica i la feina feta per aquests components de l’equip és fonamental per obtenir els bons resultats a la pista de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut