L'arribada del Barça a València

L'arribada del Barça a València

L’expedició blaugrana ha arribat a les 7 de la tarda a València, on juga dimecres la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid

Tota la plantilla del primer equip de futbol, amb l’única excepció del porter Víctor Valdés, que recentment ha estat intervingut quirúrgicament, s'ha desplaçat aquesta tarda a València. L’avió de l’expedició blaugrana ha sortit a les 18.20 hores de l’aeroport del Prat i ha arribat a la capital del Túria a les 7 de la tarda

El president Josep Maria Bartomeu encapçala l’expedició blaugrana, i ho fa acompanyat per bona part dels membres de la Junta Directiva, que estaran presents a la final de la Copa del Rei que es jugarà a Mestalla.

Un cop a València, l’equip s'ha traslladat a l’hotel de concentració The Westin Valencia, on farà nit i descansarà fins dimecres a la nit, quan començarà, a les 21.30 hores, la final contra el Reial Madrid. De fet, al matí els jugadors de Martino faran una darrera sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva del València, a Paterna.

D’altra banda, a les 14 hores tindrà lloc a l’hotel Las Arenas el dinar oficial entre les juntes directives del FC Barcelona i el Reial Madrid i l'RFEF.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut