Xavi Pascual: “Encara podríem estar millor”

Xavi Pascual: “Encara podríem estar millor”

El tècnic valora molt positivament el triomf a Gran Canària i explica que la clau ha estat la millora defensiva en la segona part “En atac estàtic hem defensat molt bé i en atac hem tingut paciència”, comenta Marcelinho Huertas

Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior al partit contra l’Herbalife Gran Canària, que ha estat el primer de l'equip de Pedro Martínez en el seu nou pavelló, el gran Canaria Arena, que l’equip ha tingut “dificultats defensives” i que ha estat “poc encertat en el llançament de dos punts” en la primera meitat. “A poc a poc hem anat jugant millor”, ha explicat el tècnic de Gavà.

“Defensivament hem estat molt bé a la segona part. També hem estat bé en el llançament exterior”, ha analitzat Pascual, que ha deixat clar que l’equip té marge de creixement: “Hi ha jugadors que han d’agafar una mica més de ‘feeling’ en el joc i ens hem d’afinar. No estem malament, però encara podríem estar millor”.

Marcelinho Huertas, el millor del Barça aquest dijous amb 21 punts i una valoració final de 29, ha comentat com ha vist el partit i quines han estat les claus del triomf: “Hem guanyat perquè hem perdut poques pilotes i ells no han pogut córrer com volien. En atac estàtic hem defensat molt bé, en atac hem tingut paciència i tot i així hem errat cistelles fàcils. Sabíem que si jugàvem com sabíem guanyaríem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut