Barça d’handbol: No val a badar a Pamplona

Barça d’handbol: No val a badar a Pamplona

La concentració, element clau per superar l'Helvetia Anaitasuna i ser a la final de la Copa del Rei d’handbol

Dissabte a les 18.30 hores i a la pista de l’Helvetia Anaitasuna, seu de la XXXIX edició de la Copa del Rei d’handbol, el Barça iniciarà el seu camí per a poder assolir la 18a Copa de la secció. I ho farà davant l’amfitrió de la competició, un equip lluitador i extramotivat per a aquesta competició.

Centrats en la Copa

Després de viure la gran remuntada de dissabte passat, ara l’objectiu dels blaugranes es basa a aconseguir la Copa del Rei d’handbol, una copa que no guanyen des de l’any 2010 i que Pascual i els seus homes volen que retorni a les vitrines del Museu del Club.

La concentració serà un tema cabdal per als blaugranes en aquesta semifinal. Deixar enrere el partit amb el Rhein Neckar, sobreposar-se a l’ambient de suport que tindrà Anaitasuna a Pamplona i enfocar la semifinal com si fos la primera de dues finals, seran les claus per poder passar a la final.

17 jugadors blaugrana, tots els del primer equip, han viatjat fins a la capital de Navarra. Pascual haurà de descartar un dels jugadors per completar la llista de 16 jugadors que disputaran el partit.

Un dia gran a Pamplona

Per a l'Helvetia Anaitasuna el partit davant el Barça d’handbol és un extra de motivació. Per als navarresos, el fet d’haver aconseguit organitzar la Copa a casa seva i amb un suport majoritari del seu públic els donarà una empenta de cara al partit de semifinals.

Els navarresos han arribat a la Final a Quatre de Copa del Rei després de superar, en uns quarts molt igualats, el BM Aragó. Entre els seus jugadors més destacats figuren el lituà Rolandas Bernatonis i el croat Bozidar Nadoveza.

Dues vegades, en l’actual edició de Lliga Asobal, s’han enfrontat catalans i navarresos amb dos triomfs blaugrana per 34 a 23 i per 25 a 39. “No té la mateixa transcendència el resultat en un partit de Lliga que en un partit de Copa. No m’espero un partit senzill. Els hem guanyat bé els dos partits però dissabte el partit comença 0 a 0 i a casa seva”, ha declarat Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut