Juan Carlos Navarro: “M’hauria agradat fer el rècord de triples a la final”

Juan Carlos Navarro: “M’hauria agradat fer el rècord de triples a la final”

L’escorta de Sant Feliu explica que “acabar guanyant és millor que perdent” i assegura que han de "mirar cap endavant" Navarro, que ha fet 20 punts contra el CSKA, diu que li hauria agradat "fer algun punt més divendres"

Després de certificar la tercera posició a la Final Four de l’Eurolliga, Juan Carlos Navarro ha valorat la posició final de l’equip, així com la seva actuació contra el CSKA de Moscou. El de Sant Feliu, que ha anotat 20 punts en disset minuts, ha comentat que li hauria agradat "arribar en millor moment, amb més confiança". "Hauria preferit fer algun punt més divendres i no avui. Ara he de treballar molt", ha comentat la Bomba.

Més triples que ningú

Un cop ha anotat el seu tercer triple del partit, Juan Carlos Navarro ha entrat de nou al llibre dels rècords. Amb 31, és el jugador que més triples ha anotat des que existeix el format de la Final Four de l’Eurolliga i ha superat el base JR Holden, que en va fer 30. “El rècord de triples? M’hauria agradat fer-lo a la final. Espero que no sigui l’últim rècord a la Final Four”, deixa clar Navarro, que ha valorat el matx contra l’equip rus: “Ha estat un partit semblant al de la línia que portàvem abans d’arribar a Milà. Ara hem de mirar cap endavant, el passat és passat i hem d’afrontar l’únic títol que ens queda”.

“Ens hem retrobat”

Un altre dels jugadors que ha parlat al vestidor ha estat Víctor Sada. El base de Badalona ha explicat que l’equip té “ganes que arribi el play-off” i ha comentat que s'han "retrobat amb el bon joc". "Per guanyar ho has de donar tot -ha afegit- i no deixar-te res, a més de tenir encert".

Finalment, Sada ha dit que l’equip ha d’aprendre de tot el que ha passat en aquesta edició de la Final Four de Milà: “En els moments clau hem de treure aquesta experiència, el que ens va passar divendres. Hem d’aprendre dels errors d’una vegada per totes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut