El Barça Alusport ha aconseguit 12 victòries en 15 eliminatòries al play-off

El Barça Alusport ha aconseguit 12 victòries en 15 eliminatòries al play-off

L’equip només ha perdut tres eliminatòries de play-off des del curs 2007/08 ElPozo Múrcia és l’equip que més vegades ha jugat contra el Barça Alusport al play-off

El FC Barcelona Alusport jugarà a partir de divendres les semifinals de l'LNFS davant d’ElPozo Múrcia. Però abans d’arribar a aquest partit fem un recull de la història dels blaugranes al play-off:

Aquesta és la setena temporada que l’equip de Marc Carmona disputa un play-off pel títol. Des de la temporada 2007/08 no s’ha perdut cap posttemporada. Des de llavors, l’equip ha disputat un total de 15 eliminatòries i, de totes aquestes, el Barça Alusport n’ha guanyat 12. Només ha perdut les semifinals de la temporada 2007/08 i la 2009/10, i també va caure als quarts de final de la 2008/09. Les altres són victòries culers.

Gran rècord al play-off

En aquestes 15 eliminatòries els culers s’han vist les cares amb deu equips diferents. Han jugat una eliminatòria amb el Benicarló, el Pinto, el Xota, el Torrejón, el Ríos i el Jumilla, dues amb l'Inter, el Santiago i el Segòvia i tres amb ElPozo Múrcia. Però amb les semis d’aquesta temporada els murcians es convertiran en l’equip amb el qual més vegades el Barça Alusport ha jugat al play-off.

La primera vegada que catalans i murcians es van veure les cares va ser a les semifinals de la temporada 2009/10. En aquella ocasió, els murcians van perdre a casa per 4-6, i al segon partit, malgrat ser un resultat molt més ajustat, ElPozo Múrcia es va emportar la victòria per 3-2.

El precedent de la temporada 2011/12

Les altres dues vegades que tots dos s’han vist les cares han estat a les finals de les darreres dues temporades. La 2011/12, els de Carmona van eliminar als quarts el Torrejón i a les semifinals l’Inter Movistar. A la final, amb el factor camp en contra, els blaugranes van començar guanyant el primer partit a Múrcia però van perdre el factor camp al Palau al partit següent. En el tercer van tornar a guanyar, però en el quart, disputat en pista contrària, els murcians van guanyar. Finalment, en el cinquè i definitiu partit, amb un ambient increïble, el Barça Alusport va poder refer-se de la derrota de dos dies abans i es va proclamar campió per segona vegada a la seva història.

La final del 2012/13

A la final de la temporada passada el global va ser de 3-1 i, malgrat que el títol es va guanyar al Palau Blaugrana davant dels aficionats culers, no va ser tan fàcil. El partit es va decidir als penals i, mentre que els barcelonistes van marcar els cinc llançaments reglamentaris, els murcians només en van fer tres gràcies a l’extraordinària parada de Cristian al quart llançament rival.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut