El Barça d’hoquei patins arriba als tres milions de seguidors a Facebook

El Barça d’hoquei patins arriba als tres milions de seguidors a Facebook

La pàgina www.facebook.com/FCBhoquei ha passat dels 261.000 seguidors del mes d’octubre passat als més de tres milions actuals

Aquesta temporada el Barça d’hoquei patins ha recollit èxits a la pista, amb la consecució de tres títols, i ara ho fa també a la xarxes socials. La pàgina oficial del Facebook de l’hoquei patins blaugrana ha crescut aquest curs un espectacular 1.159%, ja que ha passat dels 261.000 seguidors del mes d’octubre als més de tres milions actuals. Evidentment, la pàgina www.facebook.com/FCBhoquei és líder mundial en l’àmbit de l’hoquei patins a Facebook.

La pàgina recull informació diària de l’hoquei patins blaugrana, amb fotografies i vídeos per apropar l’actualitat de la manera més atractiva possible. Això ha despertat l’interès d’aficionats d’arreu del planeta. Pel que fa a la distribució d’aquests seguidors, els països amb més fans són Egipte, l’Iraq, Indonèsia, el Brasil i Tailàndia. El rànquing de ciutats l’encapçalen Bagdad, el Caire, Bangkok, Alexandria i Jakarta. Finalment, pel que fa a la distribució per sexes, un 86% són homes i el 14% restant, dones. A tots i totes, moltes gràcies!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut