Tres rècords assolits en l’etapa de Martino

Tres rècords assolits en l’etapa de Martino

L’argentí va deixar de ser l’entrenador del Barça a l’acabar la Lliga, però deixa algunes dades destacables a la banqueta culer

Gerardo ‘Tata’ Martino va anunciar després del partit final contra l’Atlètic de Madrid que deixava de ser el tècnic del Barça de mutu acord amb el Club. Després d’una temporada al capdavant de l’equip, l’argentí deixa enrere una sèrie de registres a destacar.

L’etapa de Tata Martino a la banqueta blaugrana deixa tres rècords difícils de superar. En primer lloc, va contribuir en les 59 jornades seguides en què el Barça va ser líder. Mai ningú ho havia estat tant temps abans. El seu equip va ser primer en les 21 jornades inicials del curs, que se sumaven a les 38 de la Lliga anterior en el liderat.

En segon lloc, Martino ostenta el millor inici de la història del Barça a la Lliga, gràcies a les vuit victòries en les vuit primeres jornades del campionat, en què va sumar els 24 punts possibles. També és el tècnic que va aconseguir mantenir-se més partits oficials invicte des del seu debut com a tècnic blaugrana, amb un total de 20 partits (14 de Lliga, 4 de Champions i 2 de Supercopa d’Espanya).

L’argentí ha tancat el seu any com a tècnic blaugrana havent disputat 59 partits oficials, amb un balanç de 40 victòries, 11 empats i vuit derrotes. Els registres de l’equip han estat de 148 gols a favor i 48 en contra. En Lliga, el Barça ha arribat als 87 punts i a la xifra de 100 gols anotats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut