Canvis en l’organigrama tècnic de l’àrea de futbol

Canvis en l’organigrama tècnic de l’àrea de futbol

Jordi Roura serà el nou director del futbol formatiu i Aureli Altimira ocuparà el càrrec de coordinador del futbol formatiu Paco Seirul·lo passa a ser el nou director de l’àrea de metodologia de l’entrenament mentre que el tècnic Rubi no seguirà al Club

A més del fitxatge de Luis Enrique com a primer entrenador del FC Barcelona, la Junta Directiva també ha estat informada d'altres canvis en l’organigrama tècnic de l’àrea de futbol blaugrana.

Jordi Roura, segon entrenador durant l’etapa de Tito Vilanova, ha estat nomenat director del futbol formatiu, mentre que el preparador físic Aureli Altimira serà el nou coordinador del futbol formatiu.

Paco Seirul·lo, també preparador físic, ha estat nomenat director de l’àrea de metodologia de l’entrenament, càrrec de nova creació dins l’estructura de l’àrea de futbol. Per altra banda, Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, que va incorporar-se al cos tècnic del FC Barcelona el 2013 després d’entrenar el Girona, no seguirà vinculat a l’entitat la temporada vinent.

Proposta de renovació

Pel que fa al Barça B, el Club li ha proposat la renovació del seu contracte a Eusebio Sacristán, entrenador del filial les últimes tres temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut