La 25a OK Lliga ja descansa al Museu del Club

La 25a OK Lliga ja descansa al Museu del Club

Josep Ramon Vidal-Abarca, Ricard Muñoz i els jugadors del primer equip d’hoquei patins blaugrana han dipositat el trofeu a les vitrines del Museu

Tarda de sorpreses per als visitants del Museu Josep Lluís Nuñez. De cop i volta s’han trobat amb els components del Barça d’hoquei patins vestits amb l’uniforme de joc. Els jugadors blaugrana s’han dirigit al Museu del Club per fer entrega de la 25a OK Lliga de la història de la secció. Josep Ramon Vidal-Abarca, el directiu responsable de la secció, i Ricard Muñoz, l’entrenador, han encapçalat la comitiva.

Sergi Panadero, que estrena paternitat, ha estat l’única absència en l’acte d’aquest dijous a la tarda. La resta de companys han pogut assaborir l’èxit i han aprofitat l’avinentesa per fer-se una fotografia per a la història amb els tres títols guanyats aquesta temporada: la Lliga Europea, l’OK Lliga i la Supercopa d’Espanya. “El balanç és molt positiu. El curs vinent s’intentaran repetir i, fins i tot, millorar, els èxits d’aquest any”, ha apuntat amb un somriure còmplice Josep Ramon Vidal-Abarca mentre mirava de reüll els components del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut