Acord per a la incorporació de Claudio Bravo

Acord per a la incorporació de Claudio Bravo

El FC Barcelona i la Reial Societat han arribat a un acord per al traspàs del jugador xilè Claudio Bravo

El FC Barcelona i la Reial Societat han arribat a un acord per al traspàs del jugador xilè Claudio Bravo. El porter de 31 anys firmarà contracte pel FC Barcelona per a les pròximes quatre temporades. D'aquesta manera, el xilè es converteix en la cinquena incorporació del Barça 2014-15 que dirigirà Luis Enrique. A més, Bravo arriba al Camp Nou per compartir porteria amb Marc-André ter Stegen, una altra de les noves cares del primer equip blaugrana.

Experiència i sobrietat sota pals

Claudio Bravo, de 31 anys, arriba al Barça després de jugar durant vuit temporades a la Reial Societat i sent el capità de la selecció de Xile. El nou porter blaugrana es va formar a les categories inferiors del Colo-Colo, equip amb el qual va debutar a Primera Divisió amb 19 anys l’any 2002. Va jugar a l’equip xilè fins al 2006, quan va fitxar pel conjunt basc. A Sant Sebastià s’ha convertit en un referent després de vuit temporades: ha acabat com el segon estranger amb més partits disputats i sent el tercer porter de la història del Club que més cops ha vestit la samarreta ‘txuri-urdin’.

El porter, que actualment està disputant el Mundial del Brasil com a capità de la selecció de Xile, aterrarà al Camp Nou per compartir porteria amb Marc-André ter Stegen. Amb 1,85 metres d’alçada, Claudio Bravo destaca per la sobrietat sota pals, els dots de lideratge i l’agilitat. Des del 2008 és el capità de la selecció de Xile, i a Anoeta ha estat un dels líders d’una Reial Societat que en els últims anys ha fet un gran paper a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut