Dissabte 28, final de la Lliga d’atletisme

Dissabte 28, final de la Lliga d’atletisme

Saragossa viurà la final de la Lliga de Clubs d’atletisme dissabte Els atletes blaugrana podrien guanyar en diverses disciplines

La secció d’atletisme del FC Barcelona disputarà la final de la Lliga de Clubs d’atletisme dissabte, 28 de juny. Els joves atletes blaugrana competiran pel títol de la Divisió d’honor a partir de les 15.00 hores a l’estadi CAD Saragossa, i es començarà amb la prova de martell masculí.

Possibilitats en categoria masculina

Els nois favorits per emportar-se medalles per al FC Barcelona són: Angel David Rodriguez, al 100; Ivan Jesús Ramos, al 200; Manuel Olmedo, al 800; Ilias Fifa, al 3.000 llisos; Jackson Quiñonez, a 110 m tanques; Dídac Salas, a salt de perxa; Jordi Sánchez, a llançament javelina, i Pedro Martin, a llançament de martell.

Possibilitats en categoria femenina

Pel que fa les noies, les favorites són: Cristina Lara, al 100; Placida A. Martínez, al 200; Esther Guerrero, al 800; Caridad Jérez, al 100 m tanques; Teresa Urbina, al 3.000 obstacles; Sabina Asenjo, a llançament de disc, i Raquel González, a 5.000 marxa.

Cal destacar que el passat 7 de juny es va disputar la segona jornada de la Lliga de Clubs d’atletisme a l’Estadi Serrahima, on l’equip masculí va acabar primer, i el femení, en quarta posició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut