Xavi parla sobre les seleccions del seu grup del Mundial

Xavi parla sobre les seleccions del seu grup del Mundial

Xavi analitza a Holanda, Xile i Austràlia
Avui podràs veure el Mundial a través de la mirada d'en Xavi. Què pensa de les seleccions amb què competirà durant la primera ronda de la Copa del Món?


Holanda: Creu que estan dirigits amb molt bon criteri per Louis Van Gaal, un vell conegut de l’afició. El  talent d’aquesta selecció i que són els actuals sots campions converteixen aquest equip en un rival complicat.

Xile: Si a Holanda la coneix bé pel temps que va passar amb Van Gaal amb Xile també té referències directes, ja que des de fa 3 anys, entrena cada dia amb el seu jugador estrella, Alexis Sánchez. Considera que és una de les seleccions més complicades que els hi podien haver tocat. Que són molt patriotes, molt intensos i també molt tècnics i això els converteix en un rival tan difícil com Holanda.

Austràlia: És el rival que menys coneix però espera d’ells que es tanquin fort a darrere per sortir a la contra i que són molt competitius a les segones jugades. Suficients arguments per vigilar força.

Espanya: Tenen un gran equip, competitiu i amb experiència. Són una de les favorites. Ara tenen molt de crèdit per tot el que han guanyat.

Gaudeix de més entrevistas del Xavi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut