Èxit en el 40è aniversari de la PB Montcada i Reixac i la XXV Trobada de penyes del Vallès

Èxit en el 40è aniversari de la PB Montcada i Reixac i la XXV Trobada de penyes del Vallès

El vicepresident Jordi Cardoner ha estat el màxim representant del Club en el dinar de germanor

Aquest diumenge s’ha celebrat el 40è aniversari de la PB Montcada i Reixac i la XXV Trobada de penyes del Vallès. El dia ha començat amb una cercavila pels carrers del municipi. La celebració ha comptat amb la participació dels castellers, els capgrossos de Montcada i Reixac i la Colla de Gitanes de Ripollet. La cercavila ha acabat a la plaça de l’església, on hi ha hagut l’obertura de l’espai Barça i els aficionats han tingut la possibilitat de fotografiar-se amb els títols.

A continuació ha començat l’acte institucional, amb l’entrada de les penyes a la plaça i el lliurament de les plaques commemoratives. A l’hora de dinar ha arribat el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, màxim representant del Club, i l’exjugador de la secció de bàsquet José Luis Galilea.

Després de l’arrossada popular, la botifarra i les postres, ha començat el parlament de Cardoner, que s’ha mostrat molt satisfet amb la feina que estan fent les penyes: “Aquest ha estat un any de culminació de tota la feina que s’està fent des de l’Àrea Social del Club. Hem de continuar amb aquest moviment perquè cada any va a més”. El vicepresident blaugrana ha acabat el seu discurs amb un record a l’exentrenador blaugrana Tito Vilanova. Per finalitzar l’acte, s’han lliurat el reconeixements als socis honorífics de la Penya Barcelonista de Montcada i Reixac.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut