Tres trobades en un cap de setmana

Tres trobades en un cap de setmana

Galícia, Tarragona Nord i Osona i Ripollès acullen les seves trobades de zona anuals

Com cada any, el mes de juny és el mes per excel·lència de les trobades de penyes barcelonistes. L’arribada del bon temps i la finalització de la temporada de futbol anima els penyistes a retrobar-se i tancar la temporada abans de les vacances.

La Xuntanza, a Pontevedra

Una de les trobades emblemàtiques d’aquest mes és, sens dubte, la Xuntanza de Penyes Gallegues, que enguany arribava a la seva vint-i-quatrena edició. La penya amfitriona es trobava a Pontevedra, a la població costanera de Moaña, i celebrava també el seu vintè aniversari.

Silvio Elias, directiu de l’Àrea Econòmica i Estratègica del FC Barcelona, i Amador Bernabeu, delegat de les relacions UEFA del FC Barcelona, no es van voler perdre aquesta festa de retrobament barcelonista. Més de 200 penyistes gallecs van assistir als diversos actes que van començar dissabte a la tarda, i va finalitzar amb el dinar de gala de diumenge.

Tarragona Nord es reuneix a Selva del Camp

Les penyes de Tarragona Nord no van voler perdre’s l’oportunitat de retrobar-se. Aquest cop la Penya Barcelonista de la Selva del Camp va acollir i donar la benvinguda als penyistes de la zona. Una àmplia representació per part del Club es va desplaçar al Baix Camp, i així ho va fer també el jugador Sergi Roberto.

El patró de la Fundació Josep Maldonado, Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes, i els exjugadors Rafael Zuviría i Xavi Crespo van estar al costat dels que sempre donen suport als nostres equips.

Trobada d’Osona i Ripollès i noces d’argent

La Penya Blaugrana de Roda de Ter i Les Masies estava de doble celebració. Amb motiu de les noces d’argent de la penya, aquesta acollia la Trobada de Penyes d’Osona i Ripollès, que arribava a l’onzena edició.

El directiu Pau Vilanova i l’exjugador Pepito Ramos van ser la representació institucional del FC Barcelona en tots els actes, que incloïen des de la recepció a l’ajuntament local fins al dinar, passant abans per la seu de la Penya. Més de 150 penyistes es van retrobar, representant les penyes de la zona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut