Victòria brasilera a l’assaig general (1-0)

Victòria brasilera a l’assaig general (1-0)

La selecció de Dani Alves i Neymar ha superat Sèrbia en l’últim amistós abans del Mundial Ha decidit un gol de Fred a la segona meitat en un partit poc vistós

El Brasil de Neymar i Dani Alves ha tancat la fase de preparació del Mundial que afrontarà com a amfitrió amb una pragmàtica victòria davant Sèrbia. Un gol de Fred al minut 57 ha decidit el partit disputat a Sao Paulo. Neymar i Alves han intervingut 81 i 71 minuts respectivament i s’han mostrat molt actius.

Neymar ha tastat repetidament la duresa del rival, que, tot i no classificar-se per al Mundial, s’ha pres el partit amb molta seriositat. El ‘10’ de la ‘canarinha’ ha estat el davanter més actiu del primer temps. De fet, el defensa Ivanovic, amb una ràpida correcció, ha impedit que estrenés el marcador al minut 17.

Alves, per la seva banda, ha actuat com a lateral dret durant 71 minuts –quan ha estat substituït per Maicon– i ha controlat amb certa comoditat la seva banda. S’ha pogut incorporar a l’atac i no ha dubtat a provar fortuna en llançaments llunyans. A diferència del darrer partit, en aquesta ocasió no ha tingut la sort de marcar.

L’autor del gol brasiler ha estat Fred. Al minut 57, el punta ha abaixat magistralment amb el pit una centrada des de la dreta i ha definit a la perfecció llançant-se a terra. Una de les escasses oportunitats del partit. Això sí, a Hulk li han anul·lat una diana per un fora de joc molt dubtós (min 73) i just abans el serbi Jojic havia rematat al pal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut