Els tres anys de Cesc al Barça, en xifres

Els tres anys de Cesc al Barça, en xifres

El migcampista deixa el FC Barcelona havent marcat 42 gols en 151 partits jugats

Cesc Fàbregas deixa el FC Barcelona després de tres anys al Club. Se’n va havent marcat 42 gols en 151 partits jugats, una xifra prou alta per a un migcampista que ha ocupat sovint també la posició de fals davanter centre. El seu balanç ha estat de 106 victòries, 29 empats i 16 derrotes.

Cesc, qui va deixar el Barça als 16 anys per jugar durant vuit a l’Arsenal (2003-2011), va tornar el 15 d’agost del 2011.

El seu aterratge a Can Barça va impressionar: va guanyar dos títols en els seus dos primers compromisos -Supercopes d’Espanya i d’Europa- i va signar tres gols en els primers quatre. Semblava conservar l’ADN Barça i haver trobat l’encaix al conjunt de Guardiola sense la necessitat d’un mínim de temps per a l’adaptació. I és que en les seves tres temporades com a culer el ‘4’ va arrencar els cursos amb participació en el joc, arribada i molts gols.

Cesc va gaudir de la confiança de tots els seus tècnics. Va disputar 48 partits amb Josep Guardiola i també amb Tito Vilanova i fins a 55 amb Gerardo Martino, i va ser el tercer jugador amb més minuts del Barça 2013/14, únicament superat per Sergio Busquets i Javier Mascherano.

Se’n va al Chelsea FC amb un hat-trick -contra el Mallorca- i sis doblets a la butxaca, havent signat el gol 5.500 del Barça a la Lliga i amb sis títols assolits: una Lliga, una Copa del Rei, un Mundial de Clubs, una Supercopa d’Europa i dues Supercopes d’Espanya.

 

[[BOTOVERMELL::VÍDEOS++Cesc Fàbregas::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/l-etapa-de-cesc-fabregas-en-videos::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut