Iniesta: “El partit d’Holanda ha de quedar enrere”

Iniesta: “El partit d’Holanda ha de quedar enrere”

Espanya, amb sis blaugranes, s’enfronta dimecres a la Xile d’Alexis en un partit en què només li val la victòria a la vigent campiona del món si vol seguir amb opcions al Mundial del Brasil

24 hores abans del transcendental partit d’Espanya contra Xile ha comparegut davant els mitjans de comunicació el jugador del FC Barcelona Andrés Iniesta. El de Fuentealbilla ha analitzat el partit d’aquest dimecres en què la selecció espanyola s’enfronta davant Xile en un partit en què només li val la victòria si no vol quedar fora del Mundial.

“Estem preparats per guanyar els dos partits, que són dues finals”, ha explicat Iniesta. “El partit d’Holanda –ha afegit- ha de quedar enrere. Anirem a per totes”. El 5 a 1 contra Holanda penalitza el combinat de Vicente del Bosque i obliga a pensar en el ‘goal average’. “Hem de guanyar més enllà de pensar per quants gols. Si som fidels a nosaltres, serà més viable”, ha apuntat.

El partit contra Holanda i la contundent golejada encara cueja dins la selecció espanyola. “El partit d’Holanda va ser un cop dur però davant d’aquestes situacions difícils cal donar el millor de cadascú”. “Tant de bo el partit de Xile hagués sigut al dia següent que el d’Holanda. Aquesta espera ha estat llarga”.

Espanya que es juga el tot pel tot en el Mundial ja es troba a Rio de Janeiro de la mateixa manera que Xile. El conjunt liderat per Alexis buscarà un triomf davant els espanyols que deixi gairebé encarrilada la classificació per als vuitens de final.

Messi content per la victòria

Protagonista en el debut d’Argentina al Mundial, Leo Messi va comparèixer dilluns davant els mitjans de comunicació. “No és fàcil jugar el primer partit d’un Mundial. Ens anirem apropant al joc que pretenem i que venim fent des de fa molt de temps”. “Va ser especial fer un gol, però no pel temps que feia que no marcava en un Mundial. Va ser una alegria marcar”, reconeixia el jugador.

Messi també va fer balanç de com està anant la competició per a la resta de seleccions. “En els primers partits els millors van ser Holanda i Alemanya. Però a mesura que passen els partits, les seleccions milloraran”. I va comentar que “la derrota d’Espanya no l’esperava, sobretot pel resultat tan ampli”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut