Trobada institucional de Bartomeu amb l'Unicef

Trobada institucional de Bartomeu amb l'Unicef

El president del FC Barcelona rep el directiu de l’organisme Gérard Bocquenet

En el marc de l’aliança entre el FC Barcelona i l’Unicef, el president Josep Maria Bartomeu s’ha reunit a Barcelona amb el nou director de Private Fundraising & Partnerships Division de l’Unicef (PFP), Gérard Bocquenet, que va prendre possessió del càrrec fa unes setmanes.

La trobada institucional també ha comptat amb la presència del directiu i vicepresident de la Fundació, Ramon Pont, el seu director general, Josep Cortada, així com el director executiu de l’Unicef Comité Español, Javier Martos, i la coordinadora del Comitè Catalunya, Guiomar Todó.

A la reunió, Bartomeu i Bocquenet han reafirmat la voluntat de les respectives institucions per continuar treballant plegats per un futur millor per a la infància. El president blaugrana s’ha interessat pels projectes que l’Unicef porta a terme gràcies a la donació anual d’1,5 milions que fa el FCB per implementar projectes basats en l’esport pel desenvolupament a la Xina, Ghana, el Brasil i Sud-àfrica.

Durant la trobada, que ha servit també per explorar noves vies de col·laboració, Bocquenet ha convidat el president Bartomeu a visitar sobre el terreny alguns dels projectes que es desenvolupen gràcies a la col·laboració entre el club blaugrana i l’Unicef.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut