El Brasil-Xile: Un bitllet per als quarts de final, en joc

El Brasil-Xile: Un bitllet per als quarts de final, en joc

Neymar Jr i Dani Alves s’enfronten aquest dissabte (18.00 hores) amb Alexis Sánchez i Claudio Bravo per accedir als quarts de final del Mundial

El Mundial del Brasil ja va passar el primer filtre i ara 16 seleccions es juguen l’accés als quarts de final. En el primer duel dels vuitens hi haurà fins a quatre jugadors del Barça, dos a cada bàndol. El Brasil de Neymar Jr i Dani Alves es veurà les cares aquest dissabte (18.00 hores) amb la Xile d’Alexis Sánchez i Claudio Bravo a Belo Horizonte. Dels quatre blaugranes, només dos accediran a la següent fase i seguiran en el camí cap a la desitjada final a Maracaná.

Neymar Jr i Alves, intocables

Luis Felipe Scolari ha evidenciat en el que portem de Mundial que té molt clar què vol del seu equip i dels seus jugadors. També té molt clar quin és el seu onze tipus, i en aquest no hi falten mai ni Neymar Jr ni Dani Alves. Els dos blaugranes són peces clau en un sistema que fins ara li ha funcionat a la ‘canarinha’. El ‘10’ brasiler és un dels tres màxims golejadors del torneig, juntament amb Leo Messi i Thomas Müller, amb quatre dianes en tres partits.

Davant Xile, Neymar Jr torna a tenir la missió de comandar el joc ofensiu de la ‘verde-amarela’ sota les mirades pròpies de ser l’estrella del combinat amfitrió. Per la seva banda, Dani Alves és l’amo de la banda dreta de la ‘canarinha’ i ha jugat tots els minuts del Mundial fins al moment. Els dos jugadors blaugrana tornaran a formar part de l’onze inicial de Scolari per mirar de superar una selecció de Xile que s’ha mostrat molt sòlida fins ara.

Buscant la sorpresa

El Brasil és un dels equips favorits per aixecar la Copa del Món el 13 de juliol a Maracaná, però abans haurà de superar el combinat de Xile, que té l’objectiu de sorprendre als vuitens de final. El combinat de Sampaoli ja ha deixat fora del Mundial els actuals campions, Espanya, i ara volen fer el mateix amb el Brasil.

Alexis Sánchez és un dels seus actius més importants en atac. Ell és un dels encarregats de fer els gols xilens, mentre que Claudio Bravo mirarà d’aturar els intents de Neymar Jr i companyia. El nou porter del Barça és el capità de la ‘roja’ des de fa sis anys, i en aquest Mundial està demostrant la seva sobrietat sota pals i la capacitat de liderar un equip que, després de classificar-se per als vuitens, vol més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut