El balanç d’Alexis i Bravo al Mundial del Brasil

Els dos xilens del Barça han disputat tots els minuts possibles en els quatre partits que han disputat L’eliminació en els penals als vuitens de final deixa un sabor agredolç a la selecció xilena, que ha fet un bon paper

Alexis Sánchez i Claudio Bravo ja estan de vacances. Tots dos han disputat el Mundial del Brasil amb Xile, que va meravellar en la primera fase passant com a segon en un grup en què van eliminar Espanya, però no van poder fer el mateix amb el Brasil, que els va superar en els penals.

Tots dos han disputat 390 minuts, quatre partits complets, i han dut a terme grans actuacions. Claudio Bravo, confirmat com a nou jugador del Barça després de la primera fase, s’ha mostrat sòlid, segur, atent en els partits i amb un total de 10 aturades i un 82% d’encert.

Pel que fa a Alexis Sánchez, el de Tocopilla ha estat la referència dels de Sampaoli, que han tingut en el ‘7’ blaugrana el seu jugador més incisiu. A més, ha estat autor de dos dels gols de la selecció, ha fet una passada de gol i ha rebut un MVP.

El Mundial del Brasil ha acabat amb un sabor agredolç per als xilens, que després d’un gran partit contra Austràlia (3-1) i contra Espanya (2-0), no van poder assegurar-se el primer lloc del grup després d’una derrota en els últims minuts contra l’Holanda de Van Gaal (2-0). Als vuitens de final, el Brasil els va fer fora de la forma més cruel: des del punt de penal.