Presentada la I Edició de la Cursa Barça 2014, amb inici i arribada al Camp Nou

Presentada la I Edició de la Cursa Barça 2014, amb inici i arribada al Camp Nou

El dia 7 de setembre (9 hores) se celebrarà la nova prova esportiva de caràcter popular, que formarà part del calendari del ‘Corrent fem Barça’ El recorregut serà de 10 km de distància. Cada participant rebrà una samarreta commemorativa

El proper 7 de setembre, Barcelona acollirà una nova prova esportiva. Es tracta de la I edició de la Cursa Barça, una prova de caràcter popular organitzada pel FC Barcelona, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona.

Una nova cursa que, segons el directiu responsable de la secció d’atletisme, Jordi Monés, neix “des de dins del Club, amb la filosofia de promoure l’esport, i amb l’objectiu de passar-ho bé i organitzar una cursa divertida que tingui la seva motivació”. De fet, un dels al·licients d’aquesta cursa és que, per primera vegada, el recorregut començarà i acabarà a l’esplanada del Camp Nou. A més, tots els inscrits rebran, entre d’altres obsequis, una samarreta commemorativa dissenyada per a l’ocasió.

Podrà apuntar-s’hi tothom que vulgui participar-hi, ja que la Cursa Barça 2014 es dividirà en les categories següents: absoluta general femenina (+16 anys), absoluta general masculina (+16 anys), cadira de rodes i discapacitat sensorial i psíquica.

Aquesta nova prova, que complirà amb totes les garanties professionals i sanitàries, tant dins com fora de l’Estadi, formarà part del calendari de la Lliga Social de curses populars del FC Barcelona ‘Corrent fem Barça’ i de la Challenge BCN 10k de l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme.

Inscripcions

Per qüestions logístiques, la cursa quedarà limitada a 7.000 corredors. Si no s’esgoten les inscripcions, l’últim dia per apuntar-s’hi serà el dimecres 3 de setembre, a les 24 hores. La inscripció s’ha de fer a través d’internet a www.fcbarcelona.cat/cursa2014. En aquest enllaç també es pot consultar el reglament de la cursa i obtenir més informació, com ara consells pràctics.

És obligatori l’ús d’un xip localitzador certificat pels jutges de la Federació d’Atletisme. En el cas que el participant no en tingui, l’organització li'n pot facilitar un de no reutilitzable. El preu de la inscripció és de 10 € per als socis del FC Barcelona que tinguin xip propi i de 12 € per als socis que no en tinguin. Per als no socis, el preu serà de 15 €, amb xip propi, i de 17 €, sense xip.

[[BOTOVERMELL::TOTA LA INFORMACIÓ++DE LA CURSA BARÇA 2014::http://www.fcbarcelona.cat/cursa2014::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut