Torneig Júnior

Torneig Júnior

Avui arrenca el torneig infantil amb dues jornades a la Ciutat Esportiva i amb el partit final al Camp Nou el proper 19 de juliol

Els participants al torneig infantil hauran d’estar avui a les 18h a la Ciutat Esportiva. El torneig infantil arrenca el 14 de juliol a les 19h i està format per equips cadet-juvenil  i aleví-infantil. Els partits tindran una durada de 20 minuts cada part i tindran xerrades tècniques per part de monitors del Barça i disputaran uns entrenaments previs i uns rondos als camps 8 i 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els jugadors hauran de portar pantalons curts, mitges de futbol i botes de futbol multi-tac. Tots els participants jugaran  amb una samarreta del FC Barcelona que cedirà l’organització i que caldrà tornar al finalitzar cada partit.

Cal afegir, que aquestes són unes jornades molt familiars i que tots ells estan convidats a participar en aquestes jornades des de les grades dels camps 8 i 9 i que hauran de seguir les normatives i fer bon ús de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, així com seguir les indicacions del personal de la Lliga de socis i de seguretat de la Ciutat Esportiva.

Els participants hauran d’entrar per la porta Sud de la Ciutat Esportiva i hauran d’aparcar els vehicles fora de la mateixa.

 

[[BOTOVERMELL::NORMATIVA JÚNIOR++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/107/900/original/Normativa_Lliga_Socis_2014_Junior.v1405331588.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]][[BOTOVERMELL::PLÀNOL ACCÉS CIUTAT ESPORTIVA++::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/104/488/original/Plano_Acce_s.v1402932645.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut