El BM Aragó, primer rival del Barça d’handbol a la Lliga Asobal

El BM Aragó, primer rival del Barça d’handbol a la Lliga Asobal

Els blaugranes debutaran a la Lliga 2014/15 davant el BM Aragó en un partit que s’haurà d’avançar per la disputa de la Super Globe

El Barça d’handbol ja sap quin serà el calendari de la Lliga Asobal per a la temporada 2014/15. El sorteig, que ha tingut lloc a la seu de la competició a Sant Joan Despí, ha fet emparellar el FC Barcelona amb el BM Aragó per a la primera jornada. Els aragonesos estan pendents de presentar la documentació per poder iniciar la Lliga

Tot i que la primera jornada està prevista per al cap de setmana del 6 i 7 de setembre, la participació blaugrana al Mundial de Clubs, que s’inicia el dia 7, farà que s’avanci entre setmana el primer partit de Lliga que es jugarà al Palau Blaugrana.

Dates clau

Un cop conegut el calendari cal fixar-se en aquells partits que poden ser cabdals en l’evolució de l’Asobal 2014/15.

El Barça i el Naturhouse La Rioja jugaran a la jornada 9, al mes de novembre, a Logronyo i a la jornada 24 al Palau Blaugrana. Els de La Rioja, que també juguen la Champions, han construït un equip amb moltes garanties de cara a la nova temporada.

El derbi amb el BM Granollers és una l’atra data assenyalada en vermell en el calendari blaugrana. La rivalitat i l’excel·lent temporada que van realitzar els vallesans fan que els partits de la jornada 14, a inicis de desembre al Palau Blaugrana, i a la jornada 29, a meitats de maig  a Granollers, siguin d’aquells que ningú és podrà perdre.

Els debutants

El FC Barcelona jugarà a final d’octubre, a la jornada 8, a la pista d’un dels dos debutants a l’Asobal com és el BM Benidorm, que visitarà el Palau Blaugrana la jornada 23.

L’altre equip que jugarà per primera vegada la Lliga Asobal, en les XXV edicions de la competició, l’MMT Seguros Zamora, visitarà el Palau Blaugrana la jornada 10, a meitats del mes de novembre, i el Barça d’handbol jugarà a Zamora la jornada 25.

Aquí podeu consultar el calendari de la Lliga Asobal 14/15.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut