Acord per al traspàs de Jonathan dos Santos al Vila-real CF

Acord per al traspàs de Jonathan dos Santos al Vila-real CF

L’operació pot arribar als 2 milions d’euros, entre fixes i variables, i el FC Barcelona es reserva una participació en una futura venda

El FC Barcelona i el Vila-real CF han arribat a un acord per al traspàs del jugador Jonathan Dos Santos, pendent de proves mèdiques i de formalitzar documentació. L’operació pot arribar als 2 milions d’euros, entre fixes i variables, i el FC Barcelona es reserva una participació en una futura venda.

El FC Barcelona vol agrair públicament la professionalitat i dedicació de Jonathan Dos Santos durant aquestes temporades que ha estat al Club, així com expressar-li els millors desitjos de cara al futur.

12 anys al Club

El jugador mexicà va arribar al FC Barcelona el juny del 2002, en edat d’Infantil, al costat del seu germà Giovani, amb qui es retrobarà ara a El Madrigal. A partir d’aquí va passar per les diferents categories del Club, l’Infantil A, el Cadet B i A, i el Juvenil B i A.

L’estiu del 2009 Dos Santos va ser un dels escollits per Luis Enrique per jugar sota les seves ordres al Barça Atlètic. Després de tres temporades al filial blaugrana –amb participacions puntuals al Barça de Josep Guardiola- el mexicà va donar el salt definitiu al primer equip l’estiu del 2012.  

En aquests dos cursos a la primera plantilla ha disputat nou partits amb el FC Barcelona, una xifra que s’explica també a causa de la greu lesió patida el 23 d’octubre del 2013, que el va mantenir allunyat dels terrenys de joc pràcticament tota la temporada.

En total, Jonathan Dos Santos s’acomiada del Club després de 12 anys al Club i amb 28 partits jugats al primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut